sobota 9. srpna 2014

Zdravá láhev

Výhody, které přináší zdravá láhev:

Jak už napovídá nadpis samotný, zdravá láhev je vyrobena z polypropylenu, který byl vyvinut pro lékařské a farmaceutické účely. Používá se zejména tam, kde se klade ten největší důraz na zdravotní nezávadnost.
Zdravá láhev Lifefactory má spoustu skvělých vlastností a výhod. Jednou z nich je třeba to, že nepojímá žádné zápachy, žádný nápoj láhev nezbarví a ve zdravé láhvi není možný výskyt plísní.



Zdravá láhev není určená jen dětem, zamilují si jí všechny věkové kategorie. Zdravá láhev je nenáročná na údržbu. Můžete jí dát do myčky, nebo jí vyvařit stejným způsobem, jako klasické láhve. I přes opakované mytí láhev neztratí barvu ani tvar. Plnění je také velmi jednoduché díky velkému hrdlu. Láhev je ekologická a má dlouhou životnost. K láhvi se dají dokoupit jednotlivé náhradní díly.



Do láhve můžete líp jak horké, tak i studené nápoje. Navíc máte kontrolu nad tím co pijete a tím šetříte i peníze. Už nemusíte utrácet za předražené balené vody. Zdravá láhev se vyrábí v různých velikostech a designových provedení. Vyberte si svoji láhev i Vy. Láhev je lehká a skladná, bude tím nejlepším osvěžením, ať už budete kdekoli. Udělejte něco pro Vaše zdraví a zdraví vašich nejbližších.


Žádné komentáře:

Okomentovat